Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lunas Del Hierro Osos Agudos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


20e minuut.
Durán onderschept slim de pass. Cuberas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuberas passt de bal met de wreef. Balderas rent richting de bal. Balderas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Esquivel onderschept slim de pass. Esquivel speelt de bal door. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes verovert de bal door een tackle van achteren. Forbes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunas Del Hierro 62%, Osos Agudos 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lunas Del Hierro - Osos Agudos 0:0

52e minuut.
Forbes rent richting de bal. Parada rent richting de bal. Forbes is nu in balbezit. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas Del Hierro - Osos Agudos 0:1

55e minuut.
Gámez probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada speelt de bal door. Forbes is nu in balbezit. Forbes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas Del Hierro - Osos Agudos 0:2

63e minuut.
Corona raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vidales komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel verovert de bal door een tackle van achteren. Esquivel met een sublieme pass. Nicoletti is nu in balbezit. Nicoletti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas Del Hierro - Osos Agudos 0:3

73e minuut.
Gámez geeft een hoge lob. Soto rent richting de bal. Soto speelt de bal door. Forbes rent richting de bal. Forbes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas Del Hierro - Osos Agudos 0:4

77e minuut.
Durán rent richting de bal. Durán geeft een hoge lob. Valdéz kopt de bal weg. Parada is nu in balbezit. Parada geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Durán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balderas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidales begaat een overtreding. Vidales krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunas Del Hierro 71%, Osos Agudos 29%.
Lunas Del Hierro - Osos Agudos 0:4