Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorros Duros Tigres Gordos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Sierra verovert de bal door een tackle van achteren. Loera rent richting de bal. Sierra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sierra krijgt een gele kaart. Loera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Loera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Borja rent richting de bal. Viades onderschept slim de pass. Viades draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Duros - Tigres Gordos 0:1

15e minuut.
Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabello geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Urbina de bal. Valverde rent richting de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Duros - Tigres Gordos 0:2

25e minuut.
Higareda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ramos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuberas is nu in balbezit. Cuberas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Duros 44%, Tigres Gordos 56%.
Zorros Duros - Tigres Gordos 0:2

50e minuut.
Cabello probeert naar een medespeler te passen. Higareda bereikt de bal nog maar net als eerste. Higareda geeft de bal voor. Viades maakt een snoekduik en kopt de bal. Montoya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Duros - Tigres Gordos 0:3

52e minuut.
Loera probeert naar een medespeler te passen. Buendía rent richting de bal. Buendía geeft een lange en hoge pass. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Valverde rent richting de bal. Urbina onderschept slim de pass. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Taboada is nu in balbezit. Taboada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Duros - Tigres Gordos 1:3

71e minuut.
Villaluz probeert naar een medespeler te passen. Urbina rent richting de bal. Urbina passt de bal in één keer door. Taboada is nu in balbezit. Taboada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Villaluz rent richting de bal. Villaluz geeft een lange en hoge pass. Viades bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Valverde de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Cabello met een snelle inworp. Urbina heeft problemen om de bal te vangen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel. Montoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viades bereikt de bal nog maar net als eerste. Viades draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Duros 55%, Tigres Gordos 45%.
Zorros Duros - Tigres Gordos 1:3