Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RayadosFC Osos Atrevidos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Salas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico geeft de bal voor. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal passt de bal in één keer door. Cabañas rent richting de bal. Cabañas draait met de bal, schiet en ... Zamorano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RayadosFC - Osos Atrevidos 1:0

20e minuut.
Contreras probeert naar een medespeler te passen. Rico rent richting de bal. Rico passt de bal met de wreef. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RayadosFC - Osos Atrevidos 1:1

36e minuut.
Cariño is nu in balbezit. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico schiet op doel. Sánchez controleert de bal met de borst. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Mondragón de bal. Mondragón geeft de bal voor. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sánchez de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cariño rent richting de bal. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón passt de bal zonder na te denken. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RayadosFC 57%, Osos Atrevidos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RayadosFC - Osos Atrevidos 1:1

47e minuut.
Agüero passt de bal met de wreef. Rico kan de bal niet met de borst controleren. Cariño rent richting de bal. Rico is nu in balbezit. Rico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Santillana heeft problemen om de bal te vangen. Salas rent richting de bal. Salas met een sublieme pass. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Rico is nu in balbezit. Rico passt de bal zonder na te denken. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Ledezma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RayadosFC - Osos Atrevidos 1:2

62e minuut.
Santillana heeft problemen om de bal te vangen. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón passt de bal zonder na te denken. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas speelt de bal door. Rico is nu in balbezit. Rico haalt uit met een fantastische trap. Sánchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas passt de bal met de wreef. Sánchez is nu in balbezit. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RayadosFC - Osos Atrevidos 1:3

83e minuut.
Cariño met een sublieme pass. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santillana. Santillana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RayadosFC 54%, Osos Atrevidos 46%.
RayadosFC - Osos Atrevidos 1:3