Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perros Reales Quesadillas Atrevidos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Barbosa onderschept slim de pass. Met opzet legt Mejía zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mejía moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mejía schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

3e minuut.
Saldivar kopt de bal weg. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz speelt de bal door. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Solano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez passt de bal in één keer door. Fregoso rent richting de bal. Solano onderschept slim de pass. Solano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Velázquez is nu in balbezit. Rojas onderschept slim de pass. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rojas heeft problemen om de bal te vangen. Barra rent richting de bal. Rojas onderschept slim de pass. Rojas schiet op doel. Máñez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perros Reales - Quesadillas Atrevidos 1:0

38e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Cruz passt de bal zonder na te denken. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap. Varela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perros Reales - Quesadillas Atrevidos 1:1

40e minuut.
Rojas probeert naar een medespeler te passen. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros Reales 44%, Quesadillas Atrevidos 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perros Reales - Quesadillas Atrevidos 1:1

49e minuut.
Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz passt de bal met de wreef. Daar is Valdivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perros Reales - Quesadillas Atrevidos 1:2

64e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo met een sublieme pass. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Calderón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo passt de bal zonder na te denken. Daar is Rojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gallardo is nu in balbezit. Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Trujillo speelt de bal door. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas draait met de bal, schiet en ... Máñez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Calderón rent richting de bal. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo speelt de bal door. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Cruz rent richting de bal. Fregoso is nu in balbezit. Fregoso geeft een lange en hoge pass. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Máñez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros Reales 34%, Quesadillas Atrevidos 66%.
Perros Reales - Quesadillas Atrevidos 1:2