Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varitas UE trinka
Normal Tactiek 442
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


23e minuut.
Luque geeft een lange en hoge pass. Núñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barrera speelt de bal door. Núñez rent richting de bal. Núñez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Balam bereikt de bal nog maar net als eerste. Guido rent richting de bal. Guido speelt de bal door. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Varitas UE - trinka 1:0

42e minuut.
Luque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guido rent richting de bal. Higareda bereikt de bal nog maar net als eerste. Guido onderschept slim de pass. Guido schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varitas UE 40%, trinka 60%.
Varitas UE - trinka 1:0

74e minuut.
Higareda bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbide bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbide probeert naar een medespeler te passen. Guido heeft problemen om de bal te vangen. Guido draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Balam met een sublieme pass. Iturbide controleert de bal met de borst. Iturbide probeert naar een medespeler te passen. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varitas UE 43%, trinka 57%.
Varitas UE - trinka 1:0