Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juanitos fc Horda Infames
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.6
poor Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Santibáñez probeert de bal met de borst te controleren. De la Vega rent richting de bal. De la Vega passt de bal in één keer door. Casados rent richting de bal. Casados haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Carbajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segovia is nu in balbezit. Segovia passt de bal in één keer door. Paz is nu in balbezit. Paz schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Noriega passt de bal met de wreef. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Paz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juanitos fc - Horda Infames 1:0

38e minuut.
Salgado geeft een hoge lob. Ramos kopt de bal weg. Klungelig pakt Carbajal de bal. Casados rent richting de bal. Casados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juanitos fc - Horda Infames 1:1

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Romero trapt de bal weg. Noriega kopt de bal weg. Paz is nu in balbezit. Paz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanitos fc 59%, Horda Infames 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juanitos fc - Horda Infames 1:1

49e minuut.
Segovia probeert naar een medespeler te passen. Salcedo rent richting de bal. Casados onderschept slim de pass. Casados haalt uit met een fantastische trap. Terrés probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
juanitos fc - Horda Infames 1:2

59e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een hoge lob. Inworp. Flores zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rizo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Salgado probeert de bal met de borst te controleren. Salgado geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carbajal de bal. Casados rent richting de bal. Casados schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juanitos fc - Horda Infames 1:3

70e minuut.
Santibáñez heeft problemen om de bal te vangen. Santibáñez geeft een lange en hoge pass. Guerrero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paz rent richting de bal. Paz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juanitos fc - Horda Infames 2:3

78e minuut.
Palacios passt de bal in één keer door. De la Vega probeert naar een medespeler te passen. Terrés rent richting de bal. Casados onderschept slim de pass. Casados schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De la Vega kopt de bal weg. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos geeft de bal voor. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanitos fc 59%, Horda Infames 41%.
juanitos fc - Horda Infames 2:3