Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones UE Monstruos Galantes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 19.9
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Esqueda rent richting de bal. Escobar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osorio. Osorio krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel is nu in balbezit. Arellano onderschept slim de pass. Arellano geeft de bal voor. Jeréz springt en kopt de bal. Escobedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Padrón is nu in balbezit. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Jeréz is nu in balbezit. Jeréz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vega heeft problemen om de bal te vangen. Vega passt de bal in één keer door. Esqueda is nu in balbezit. Escobar is nu in balbezit. Escobar schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vega is nu in balbezit. Padrón onderschept slim de pass. Padrón met een sublieme pass. Jeréz is nu in balbezit. Jeréz haalt uit met een fantastische trap. Escobedo bokst de bal weg.

25e minuut.
Osorio geeft een lange en hoge pass. Longoria speelt de bal door. Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeréz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeréz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones UE - Monstruos Galantes 0:1

26e minuut.
Padrón met een sublieme pass. Jeréz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guzmán. Guzmán krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Borja met een sublieme pass. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeréz verovert de bal door een tackle van achteren. Padrón is nu in balbezit. Padrón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones UE 62%, Monstruos Galantes 38%.
Halcones UE - Monstruos Galantes 0:1

72e minuut.
Jeréz rent richting de bal. Jeréz passt de bal zonder na te denken. Guzmán probeert de bal aan de voet te houden. Jeréz rent richting de bal. Jeréz draait met de bal, schiet en ... Escobedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones UE - Monstruos Galantes 0:2

88e minuut.
Bernal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Esparza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones UE 42%, Monstruos Galantes 58%.
Halcones UE - Monstruos Galantes 0:2