Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
toque y rol Lunas AD
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Trafalgar kopt de bal weg. Daar is Montes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja onderschept slim de pass. Arellano rent richting de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo is nu in balbezit. Angulo passt de bal met de wreef. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja schiet op doel. Torrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solorio heeft problemen om de bal te vangen. Arellano is nu in balbezit. Arellano draait met de bal, schiet en ... Torrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toque y rol - Lunas AD 0:1

42e minuut.
Montes passt de bal zonder na te denken. Millán rent richting de bal. Márquez rent richting de bal. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Borja heeft problemen om de bal te vangen. Solorio is nu in balbezit. Met opzet legt Borja zijn tegenspeler op de grond. Borja krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toque y rol 47%, Lunas AD 53%.
toque y rol - Lunas AD 0:1

49e minuut.
Altamirano verovert de bal door een tackle van achteren. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares is nu in balbezit. Montes verovert de bal door een tackle van achteren. Montes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Montes onderschept slim de pass. Arellano onderschept slim de pass. Arellano speelt de bal door. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas speelt de bal door. Millán rent richting de bal. Millán haalt uit met een fantastische trap. Yegros probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toque y rol 25%, Lunas AD 75%.
toque y rol - Lunas AD 0:1