Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quemadura CD Innova Team FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Escamilla speelt de bal door. Valadez rent richting de bal. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Lezama is nu in balbezit. Lezama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quemadura CD - Innova Team FC 1:0

13e minuut.
Lezama verovert de bal door een tackle van achteren. Briones rent richting de bal. Lezama onderschept slim de pass. Lezama haalt uit met een fantastische trap. Fierro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quemadura CD - Innova Team FC 2:0

16e minuut.
Arredondo onderschept slim de pass. Arredondo probeert naar een medespeler te passen. Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambriz haalt uit met een fantastische trap. Fierro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quemadura CD - Innova Team FC 3:0

24e minuut.
Kaviedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaviedes geeft een lange en hoge pass. Ponce kopt de bal weg. Ambriz is nu in balbezit. Ambriz schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Klungelig pakt Valencia de bal. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama passt de bal in één keer door. Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambriz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Galván passt de bal in één keer door. Briones rent richting de bal. Briones passt de bal in één keer door. Reséndiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Reséndiz schiet op doel. Galindo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Castellanos passt de bal in één keer door. Valadez kan de bal niet met de borst controleren. Castellanos is nu in balbezit. Reséndiz verovert de bal door een tackle van achteren. Reséndiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ambriz rent richting de bal. Escamilla verovert de bal door een tackle van achteren. Escamilla passt de bal in één keer door. Reséndiz rent richting de bal. Reséndiz schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quemadura CD 41%, Innova Team FC 59%.
Quemadura CD - Innova Team FC 3:0

54e minuut.
Reséndiz onderschept slim de pass. Reséndiz passt de bal zonder na te denken. Valadez controleert de bal met de borst. Valadez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quemadura CD - Innova Team FC 3:1

64e minuut.
Castellanos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Collazo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Lezama is nu in balbezit. Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quemadura CD - Innova Team FC 4:1

90e minuut.
Klungelig pakt Olalde de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galván neemt de hoekschop. Ambriz springt en kopt de bal. Fierro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quemadura CD 47%, Innova Team FC 53%.
Quemadura CD - Innova Team FC 4:1