Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buhos Ásperos Fuegos AD
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Romero kopt de bal weg. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas probeert naar een medespeler te passen. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui passt de bal zonder na te denken. Ruiz is nu in balbezit. Corona verovert de bal door een tackle van achteren. Corona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buhos Ásperos - Fuegos AD 0:1

18e minuut.
Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui rent richting de bal. Orozco is nu in balbezit. Salas onderschept slim de pass. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cardozo is nu in balbezit. de Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo onderschept slim de pass. Orozco rent richting de bal. Orozco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Izquierdo speelt de bal door. Ruiz rent richting de bal. Met opzet legt Salas zijn tegenspeler op de grond. Salas krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Cardozo kopt de bal weg. Klungelig pakt Rojas de bal. Rojas passt de bal in één keer door. Corona is nu in balbezit. Corona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buhos Ásperos 40%, Fuegos AD 60%.
Buhos Ásperos - Fuegos AD 0:1

50e minuut.
Orozco speelt de bal door. Navarro rent richting de bal. Tostado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tostado krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Navarro rent richting de bal. Galdames verovert de bal door een tackle van achteren. Galdames schiet op doel. Dominguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Klungelig pakt Cabello de bal. Rojas is nu in balbezit. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas onderschept slim de pass. Rojas geeft een hoge lob. Méndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Cabello geeft de bal voor. Inworp. Rojas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orozco rent richting de bal. Orozco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buhos Ásperos 47%, Fuegos AD 53%.
Buhos Ásperos - Fuegos AD 0:1