Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soles Agudos Machacado con huevo fc
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Espinosa controleert de bal met de borst. Esqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Esqueda passt de bal zonder na te denken. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soles Agudos - Machacado con huevo fc 1:0

15e minuut.
Espinosa speelt de bal door. Casillas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vallarta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gracia verovert de bal door een tackle van achteren. Gracia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rubirosa rent richting de bal. Rubirosa probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel. Astivia probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rubirosa neemt de hoekschop. Infante kopt de bal weg. Manjarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Garcés kopt de bal weg. Villaluz is nu in balbezit. Garcés maakt een afschuwelijke overtreding. Garcés krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soles Agudos 49%, Machacado con huevo fc 51%.
Soles Agudos - Machacado con huevo fc 1:0

49e minuut.
Aguilar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serrano met de inworp. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. Manjarín bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano speelt de bal door. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel. Rubirosa kopt de bal weg. Paal!

67e minuut.
Doeltrap. Viades met een harde bal richting middenveld. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante rent richting de bal. Infante geeft een lange en hoge pass. Manjarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Aguilar speelt de bal door. Gracia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracia passt de bal zonder na te denken. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Serrano kopt de bal weg. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso rent richting de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soles Agudos 44%, Machacado con huevo fc 56%.
Soles Agudos - Machacado con huevo fc 1:0