Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saltabarranca CF Magos UE
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Estay geeft de bal voor. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara begaat een overtreding. Lara krijgt een gele kaart. Cardozo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cardozo kan niet meer verder spelen. Ochoa komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Santana kopt de bal weg. Saldivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivar passt de bal met de wreef. Ochoa rent richting de bal. Ochoa schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Saltabarranca CF - Magos UE 1:0

24e minuut.
Garcés rent richting de bal. Saldivar begaat een overtreding. Garcés is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garcés met een snel genomen vrije trap. Hierro heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Ipata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hierro geeft een hoge lob. Santana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iñiguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saltabarranca CF - Magos UE 1:1

38e minuut.
Nuño rent richting de bal. Saldivar onderschept slim de pass. Saldivar probeert naar een medespeler te passen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Morales geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villanueva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saltabarranca CF 46%, Magos UE 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saltabarranca CF - Magos UE 1:1

49e minuut.
Saldivar verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nuño met de inworp. Klungelig pakt Soto de bal. Soto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Saldivar verovert de bal door een tackle van achteren. Saldivar passt de bal zonder na te denken. Iñiguez is nu in balbezit. Iñiguez haalt uit met een fantastische trap. Cristante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saltabarranca CF - Magos UE 1:2

85e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ... Cristante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saltabarranca CF 50%, Magos UE 50%.
Saltabarranca CF - Magos UE 1:2