Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobos Sangrientas Rayos Extraños
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Iñiguez geeft een lange en hoge pass. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riestra. Saucedo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Saucedo kan niet meer verder spelen. Olivares komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Hurtado is nu in balbezit. Olivares onderschept slim de pass. Juárez verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Juárez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Delgado de bal onder controle te krijgen. Ochoa rent richting de bal. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz haalt uit met een fantastische trap. Galdames verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares geeft een hoge lob. Padrón met een sublieme pass. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Sangrientas - Rayos Extraños 1:0

38e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Capetillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra is nu in balbezit. Capetillo verovert de bal door een tackle van achteren. Capetillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lobos Sangrientas - Rayos Extraños 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Sangrientas 36%, Rayos Extraños 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lobos Sangrientas - Rayos Extraños 1:1

58e minuut.
Juárez kopt de bal weg. Daar is Iñiguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado speelt de bal door. Capetillo rent richting de bal. Capetillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez onderschept slim de pass. Capetillo rent richting de bal. Capetillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Sangrientas - Rayos Extraños 1:2

84e minuut.
Olivares met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Hurtado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delgado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Sangrientas 33%, Rayos Extraños 67%.
Lobos Sangrientas - Rayos Extraños 1:2