Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrellas Gordos Galaxias Magníficos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Mascareño rent richting de bal. Soler is nu in balbezit. Escobedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escobedo krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Almaguer is nu in balbezit. Montano rent richting de bal. Montano speelt de bal door. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Gordos - Galaxias Magníficos 0:1

18e minuut.
Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña geeft een hoge lob. Galván is nu in balbezit. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca geeft een hoge lob. Paal!

22e minuut.
Montano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano met een sublieme pass. Ledezma is nu in balbezit. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De la Peña verovert de bal door een tackle van achteren. De la Peña passt de bal met de wreef. Batista is nu in balbezit. Batista schiet op doel. Na een snelle pass probeert Veiga de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Romero geeft een hoge lob. Inworp. Fonseca met een snelle inworp. Romero rent richting de bal. Romero geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Gordos 61%, Galaxias Magníficos 39%.
Estrellas Gordos - Galaxias Magníficos 0:1

56e minuut.
Almaguer rent richting de bal. Almaguer passt de bal zonder na te denken. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Soler geeft een lange en hoge pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña begaat een overtreding. Peña krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Cuesta speelt de bal door. Montano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano passt de bal met de wreef. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Villalba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista schiet op doel. Fonseca kopt de bal weg. Klungelig pakt Manjarín de bal. Manjarín geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rangel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soler met de inworp. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Romero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Manjarín kopt de bal weg. Romero is nu in balbezit. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Batista is nu in balbezit. Batista draait met de bal, schiet en ... Rangel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estrellas Gordos - Galaxias Magníficos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Gordos 40%, Galaxias Magníficos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrellas Gordos - Galaxias Magníficos 1:1