Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Gloriosos Mercor
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Islas geeft de bal voor. Inworp. Ipata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Murguía springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Gloriosos - Mercor 1:0

5e minuut.
Trotta speelt de bal door. Villarreal is nu in balbezit. Murguía schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murguía krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada speelt de bal door. Murguía rent richting de bal. Murguía schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Aguilar speelt de bal door. Klungelig pakt Estrada de bal. Estrada passt de bal zonder na te denken. Murguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Murguía schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal verovert de bal door een tackle van achteren. Trotta rent richting de bal. Trotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Halcones Gloriosos - Mercor 1:1

26e minuut.
Máñez verovert de bal door een tackle van achteren. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa speelt de bal door. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Gloriosos - Mercor 1:2

37e minuut.
Estrada passt de bal met de wreef. Daar is Villarreal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarreal passt de bal zonder na te denken. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Gloriosos - Mercor 1:3

38e minuut.
Ugalde is nu in balbezit. Villarreal verovert de bal door een tackle van achteren. Villarreal met een sublieme pass. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Gloriosos - Mercor 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Gloriosos 59%, Mercor 41%.
Halcones Gloriosos - Mercor 1:4

50e minuut.
Máñez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mercado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estrada rent richting de bal. Estrada geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De la Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. De la Rosa geeft de bal voor. Muñoz geeft een hoge lob. Murguía is nu in balbezit. Murguía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Gloriosos - Mercor 2:4

69e minuut.
Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Máñez verovert de bal door een tackle van achteren. Solano probeert naar een medespeler te passen. Trotta is nu in balbezit. Trotta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De la Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Islas maakt een afschuwelijke overtreding. Islas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Gloriosos 44%, Mercor 56%.
Halcones Gloriosos - Mercor 2:4