Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 01:19
  • Competitiewedstrijd: League IV 13
  • Stadion: Mercor Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2714
Mercor FC PIRATAS
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Aceval rent richting de bal. Villarreal onderschept slim de pass. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal onderschept slim de pass. Villarreal haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jáuregui met een sublieme pass. Máñez speelt de bal door. Deeke is nu in balbezit. Deeke geeft de bal voor. Trotta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Trotta rent richting de bal. Villarreal met een sublieme pass. Sol geeft een hoge lob. Meza is nu in balbezit. Meza haalt uit met een fantastische trap. Fregoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercor - FC PIRATAS 0:1

12e minuut.
Meza verovert de bal door een tackle van achteren. De la Rosa rent richting de bal. Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Meza schiet op doel. Na een snelle pass probeert Navia de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sol speelt de bal door. Nicoletti geeft een lange en hoge pass. Navia bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza onderschept slim de pass. Meza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De la Rosa onderschept slim de pass. Villarreal rent richting de bal. Villarreal passt de bal met de wreef. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mercor 43%, FC PIRATAS 57%.
Mercor - FC PIRATAS 0:1

66e minuut.
Nicoletti is nu in balbezit. Nicoletti geeft de bal voor. Pardo kopt de bal weg. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Torrado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De la Vega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mercor 58%, FC PIRATAS 42%.
Mercor - FC PIRATAS 0:1