Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas De acero Leones Secretos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Madero de bal onder controle te krijgen. Vallarta bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero onderschept slim de pass. Madero haalt uit met een fantastische trap. Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas De acero - Leones Secretos 0:1

7e minuut.
Estéves probeert naar een medespeler te passen. Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Madero rent richting de bal. Madero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pacheco met een sublieme pass. Madero is nu in balbezit. Cisneros rent richting de bal. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Daar is Moya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallarta rent richting de bal. Madero verovert de bal door een tackle van achteren. Madero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas De acero - Leones Secretos 0:2

27e minuut.
Balam probeert de bal met de borst te controleren. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias passt de bal zonder na te denken. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Esqueda verovert de bal door een tackle van achteren. Esqueda geeft een lange en hoge pass. Vallarta bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero onderschept slim de pass. Madero schiet op doel. Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas De acero - Leones Secretos 0:3

32e minuut.
Naelson verovert de bal door een tackle van achteren. Naelson met een sublieme pass. Cisneros rent richting de bal. Madero rent richting de bal. Madero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cisneros rent richting de bal. Cisneros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Balam rent richting de bal. Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias passt de bal in één keer door. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas De acero - Leones Secretos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas De acero 61%, Leones Secretos 39%.
Ranas De acero - Leones Secretos 1:3

69e minuut.
Agüero speelt de bal door. Naelson is nu in balbezit. Naelson passt de bal in één keer door. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Arellano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alarcón met een snelle inworp. Ramírez rent richting de bal. Ramírez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Naelson passt de bal zonder na te denken. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas De acero - Leones Secretos 1:4

90e minuut.
Cisneros passt de bal zonder na te denken. Madero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agüero. Agüero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas De acero 47%, Leones Secretos 53%.
Ranas De acero - Leones Secretos 1:4