Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobos Gordos Flechas Feroces
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera passt de bal in één keer door. Iturbide rent richting de bal. Iturbide schiet op doel. Velasco heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Enoch rent richting de bal. Máñez verovert de bal door een tackle van achteren. Máñez met een sublieme pass. Máñez is nu in balbezit. Máñez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Máñez is nu in balbezit. Coyote onderschept slim de pass. Máñez onderschept slim de pass. Máñez schiet op doel. Almirón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - Flechas Feroces 0:1

18e minuut.
Suárez met de inworp. Montesinos rent richting de bal. Jiménez is nu in balbezit. Máñez onderschept slim de pass. Máñez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tostado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Máñez is nu in balbezit. Máñez probeert naar een medespeler te passen. Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Máñez schiet op doel. De bal raakt de paal. Máñez rent richting de bal. Máñez draait met de bal, schiet en ... Almirón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Suárez rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto geeft een lange en hoge pass. Iturbide is nu in balbezit. Iturbide draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kaviedes met de inworp. Máñez is nu in balbezit. Máñez passt de bal in één keer door. Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Máñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Iturbide bereikt de bal nog maar net als eerste. Huitrón rent richting de bal. Iturbide maakt een afschuwelijke overtreding. Iturbide krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Velasco geeft de bal voor. Inworp. Tostado met de inworp. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Gordos 54%, Flechas Feroces 46%.
Lobos Gordos - Flechas Feroces 0:1

60e minuut.
Huitrón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tostado met de inworp. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Máñez is nu in balbezit. Máñez passt de bal in één keer door. Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Máñez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - Flechas Feroces 0:2

66e minuut.
Iturbide probeert naar een medespeler te passen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez speelt de bal door. Klungelig pakt Máñez de bal. Máñez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Soto speelt de bal door. Klungelig pakt Jiménez de bal. Jiménez met een sublieme pass. Iturbide is nu in balbezit. Iturbide schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Montesinos is nu in balbezit. Montesinos geeft een lange en hoge pass. Coyote rent richting de bal. Máñez onderschept slim de pass. Máñez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Gordos 58%, Flechas Feroces 42%.
Lobos Gordos - Flechas Feroces 0:2