Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arbitros CF Maquina Atem
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 21.3
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Martínez kopt de bal weg. Fuentes geeft een lange en hoge pass. Rodríguez kopt de bal weg. Infante rent richting de bal. Infante schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Carbajal kopt de bal weg. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heredia speelt de bal door. Guillén is nu in balbezit. Guillén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbitros CF - Maquina Atem 0:1

21e minuut.
Martínez rent richting de bal. Heredia is nu in balbezit. Heredia passt de bal zonder na te denken. Guillén is nu in balbezit. Guillén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbitros CF - Maquina Atem 0:2

35e minuut.
Glaría probeert naar een medespeler te passen. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Infante passt de bal met de wreef. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Cruzalta probeert wanhopig de bal te grijpen. Bautista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbitros CF 74%, Maquina Atem 26%.
Arbitros CF - Maquina Atem 0:2

49e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela geeft een hoge lob. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante onderschept slim de pass. Infante haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbitros CF - Maquina Atem 1:2

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negrete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Infante geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Villarroel de bal onder controle te krijgen. Rodríguez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arbitros CF - Maquina Atem 2:2

83e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Ordiales onderschept slim de pass. Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft de bal voor. Martínez geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Buendía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Barragán met een sublieme pass. Negrete rent richting de bal. Negrete probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbitros CF 46%, Maquina Atem 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arbitros CF - Maquina Atem 2:2