Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Rápidos New Star FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Carrasco kan de bal niet met de borst controleren. Sol is nu in balbezit. Bolaños rent richting de bal. Sol verovert de bal door een tackle van achteren. Sol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rubirosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubirosa geeft een lange en hoge pass. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Rápidos - New Star FC 0:1

19e minuut.
Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal onderschept slim de pass. Carbajal passt de bal in één keer door. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Arreola geeft de bal voor. Inworp. Máñez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barragán rent richting de bal. Barragán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dominguez verovert de bal door een tackle van achteren. Dominguez met een sublieme pass. Montes is nu in balbezit. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Arreola met een sublieme pass. Mojarro is nu in balbezit. Mojarro geeft de bal voor. Elokan rent richting de bal. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Rápidos 64%, New Star FC 36%.
Leones Rápidos - New Star FC 0:1

50e minuut.
Elokan met een sublieme pass. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez is nu in balbezit. Barragán verovert de bal door een tackle van achteren. Barragán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Daar is Martell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sol is nu in balbezit. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sol is nu in balbezit. Sol schiet op doel. Saavedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Montes rent richting de bal. Montes geeft een lange en hoge pass. Mojarro heeft problemen om de bal te vangen. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Urteaga rent richting de bal. Urteaga geeft de bal voor. Martell kopt de bal weg. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Carbajal kan de bal niet met de borst controleren. Sol is nu in balbezit. Sol met een sublieme pass. Carrasco rent richting de bal. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubirosa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrasco raakt geblesseerd tijdens het duel. Sol neemt de penalty, wat een uithaal! Saavedra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leones Rápidos - New Star FC 1:1

79e minuut.
Vela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Montoya komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daar is Dominguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dominguez passt de bal zonder na te denken. Rubirosa rent richting de bal. Carbajal is nu in balbezit. Carbajal geeft een hoge lob. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Rápidos 41%, New Star FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leones Rápidos - New Star FC 1:1