Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lunas Atrevidos Leones Tristes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Balderas onderschept slim de pass. Balderas geeft een hoge lob. Daar is Hermosillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Velázquez geeft een lange en hoge pass. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón geeft een lange en hoge pass. Soler is nu in balbezit. Soler geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas Atrevidos - Leones Tristes 0:1

20e minuut.
Huerta rent richting de bal. Huerta passt de bal zonder na te denken. Preciado met een sublieme pass. Hermosillo is nu in balbezit. Hermosillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas Atrevidos - Leones Tristes 0:2

22e minuut.
Mondragón is nu in balbezit. Preciado onderschept slim de pass. Preciado speelt de bal door. Hermosillo is nu in balbezit. Hermosillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Huerta onderschept slim de pass. Huerta passt de bal zonder na te denken. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas Atrevidos - Leones Tristes 1:2

42e minuut.
Parada geeft een hoge lob. Inworp. Galdames zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macías is nu in balbezit. Macías geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunas Atrevidos 47%, Leones Tristes 53%.
Lunas Atrevidos - Leones Tristes 1:2

49e minuut.
Velázquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Macías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Moreno passt de bal zonder na te denken. Calvo rent richting de bal. Saldaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo onderschept slim de pass. Calvo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreno rent richting de bal. Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. Preciado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Galdames zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macías is nu in balbezit. Macías met een sublieme pass. Calvo is nu in balbezit. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lunas Atrevidos - Leones Tristes 2:2

72e minuut.
Parada onderschept slim de pass. Macías rent richting de bal. Olmedo is nu in balbezit. Macías verovert de bal door een tackle van achteren. Macías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Parada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno begaat een overtreding. Velázquez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Velázquez kan niet meer verder spelen. Villarroel komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Preciado passt de bal zonder na te denken. Huerta rent richting de bal. Huerta geeft een hoge lob. Villarroel rent richting de bal. Villarroel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunas Atrevidos 59%, Leones Tristes 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lunas Atrevidos - Leones Tristes 2:2