Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas Reales Coronas Gloriosos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 24.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Ballesteros rent richting de bal. Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Viades is nu in balbezit. Viades haalt uit met een fantastische trap. Marín probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Núñez rent richting de bal. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Núñez zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Núñez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Victorino kopt de bal weg. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montenegro. Montenegro krijgt een gele kaart.

32e minuut.
España geeft een hoge lob. Viades bereikt de bal nog maar net als eerste. España tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. España krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Landín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soler komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Reales 62%, Coronas Gloriosos 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águilas Reales - Coronas Gloriosos 0:0

55e minuut.
Soler speelt de bal door. Viades bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Viades rent richting de bal. Viades haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Quintana passt de bal zonder na te denken. Jáuregui rent richting de bal. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Soler rent richting de bal. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros passt de bal zonder na te denken. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel. Paal!

72e minuut.
España passt de bal zonder na te denken. Patiño rent richting de bal. Navarrete tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navarrete krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarrete speelt de bal door. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma geeft een lange en hoge pass. Victorino kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Reales 46%, Coronas Gloriosos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águilas Reales - Coronas Gloriosos 0:0