Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hakai FC OnlyKings
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Tavares passt de bal zonder na te denken. Pinto met een sublieme pass. Garay rent richting de bal. Garay schiet op doel. Borja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hakai FC - OnlyKings 1:0

9e minuut.
Caballero onderschept slim de pass. Bernal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caballero. Caballero krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bueno geeft de bal voor. Vela is nu in balbezit. Vela passt de bal met de wreef. Tavares rent richting de bal. Tavares draait met de bal, schiet en ... Borja bokst de bal weg.

32e minuut.
Román verovert de bal door een tackle van achteren. Román passt de bal met de wreef. Garay rent richting de bal. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hakai FC 34%, OnlyKings 66%.
Hakai FC - OnlyKings 1:0

50e minuut.
Morantes probeert naar een medespeler te passen. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela draait met de bal, schiet en ... Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Hakai FC - OnlyKings 2:0

53e minuut.
Gracia is nu in balbezit. Caballero is nu in balbezit. Gracia is nu in balbezit. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hakai FC - OnlyKings 2:1

60e minuut.
Klungelig pakt Ramírez de bal. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Garay is nu in balbezit. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hakai FC - OnlyKings 3:1

83e minuut.
Alonso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguinaga met de inworp. Izazola is nu in balbezit. Izazola geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hakai FC 53%, OnlyKings 47%.
Hakai FC - OnlyKings 3:1