Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lunas Infames Hakai FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


19e minuut.
Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza probeert naar een medespeler te passen. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay rent richting de bal. Garay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jeréz kopt de bal weg. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza passt de bal in één keer door. Durán rent richting de bal. Durán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas Infames - Hakai FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunas Infames 40%, Hakai FC 60%.
Lunas Infames - Hakai FC 1:0

70e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez passt de bal in één keer door. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán schiet op doel. Saavedra probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Bautista is nu in balbezit. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Bautista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bautista rent richting de bal. Rangel is nu in balbezit. Rangel speelt de bal door. Durán rent richting de bal. Durán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rangel speelt de bal door. Román is nu in balbezit. Madero verovert de bal door een tackle van achteren. Madero draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bernal de bal onder controle te krijgen. Fierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunas Infames 38%, Hakai FC 62%.
Lunas Infames - Hakai FC 1:0