Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Fallen Libertad CF
Normal Tactiek L
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 36.3
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


10e minuut.
Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés met een sublieme pass. Campodónico bereikt de bal nog maar net als eerste. Campodónico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Garcés passt de bal met de wreef. Rubio rent richting de bal. Zavala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zavala krijgt een gele kaart. Campodónico kopt de bal weg. Borja is nu in balbezit. Vellido maakt een afschuwelijke overtreding. Vellido krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pinglo verovert de bal door een tackle van achteren. Pinglo speelt de bal door. Campodónico bereikt de bal nog maar net als eerste. Campodónico haalt uit met een fantastische trap. Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fallen - Libertad CF 0:1

20e minuut.
Daar is Chocano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chocano passt de bal met de wreef. Vellido rent richting de bal. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Borja is nu in balbezit. Campodónico rent richting de bal. Borja probeert naar een medespeler te passen. Chocano rent richting de bal. Chocano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fallen - Libertad CF 0:2

32e minuut.
Pinglo passt de bal zonder na te denken. Garcés is nu in balbezit. Garcés passt de bal zonder na te denken. Campodónico bereikt de bal nog maar net als eerste. Campodónico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Fallen - Libertad CF 0:3

35e minuut.
Zampol probeert naar een medespeler te passen. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo geeft een lange en hoge pass. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chocano verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés passt de bal zonder na te denken. Campodónico bereikt de bal nog maar net als eerste. Campodónico schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Garcés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Payet is nu in balbezit. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Campodónico rent richting de bal. Campodónico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Orlandini is nu in balbezit. Garcés onderschept slim de pass. Garcés probeert naar een medespeler te passen. Campodónico bereikt de bal nog maar net als eerste. Campodónico draait met de bal, schiet en ... Herrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Fallen 70%, Libertad CF 30%.
The Fallen - Libertad CF 0:3

46e minuut.
Olivera komt het veld opgelopen. Valverde komt het veld opgelopen. Pereira komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Chocano met een snelle inworp. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés passt de bal met de wreef. Campodónico bereikt de bal nog maar net als eerste. Campodónico schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Rubio geeft een lange en hoge pass. Payet kopt de bal weg. Garcés rent richting de bal. Garcés schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Chocano rent richting de bal. Chocano geeft een lange en hoge pass. Barrena probeert de bal aan de voet te houden. Campodónico is nu in balbezit. Campodónico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fallen - Libertad CF 0:4

74e minuut.
Chocano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocano passt de bal met de wreef. Campodónico bereikt de bal nog maar net als eerste. Campodónico draait met de bal, schiet en ... Herrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fallen - Libertad CF 0:5

78e minuut.
Orlandini rent richting de bal. Chocano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orlandini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barrena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Campodónico de bal. Campodónico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Fallen 63%, Libertad CF 37%.
The Fallen - Libertad CF 0:5