Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.P. Toros Infames Estrellas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 24.5
zwak Schieten matig
matig Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela verovert de bal door een tackle van achteren. Vela passt de bal met de wreef. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lamas is nu in balbezit. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez is nu in balbezit. Montoya onderschept slim de pass. Montoya schiet op doel. Duarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Alva passt de bal in één keer door. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Echegaray geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macedo met de inworp. Montoya rent richting de bal. Montoya geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.P. Toros 57%, Infames Estrellas 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.P. Toros - Infames Estrellas 0:0

68e minuut.
Vela met de inworp. Álvarez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alva. Alva krijgt een gele kaart.

82e minuut.
del Bosque passt de bal met de wreef. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez passt de bal met de wreef. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.P. Toros 43%, Infames Estrellas 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.P. Toros - Infames Estrellas 0:0