Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VENENO FC 21 Fantomas FBC
Normal Tactiek cuatrodos
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten average
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Ferrero passt de bal zonder na te denken. Daar is Espinosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresani geeft de bal voor. Klungelig pakt Solís de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Alcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anaya geeft de bal voor. Montenegro kopt de bal weg. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar geeft de bal voor. Solís probeert de bal met de borst te controleren. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ferrero rent richting de bal. Ferrero passt de bal met de wreef. Oré probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VENENO FC 21 - Fantomas FBC 0:1

24e minuut.
Alcázar met een sublieme pass. Valenzuela is nu in balbezit. Acasiete bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Porras bokst de bal weg. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Montenegro rent richting de bal. Montenegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VENENO FC 21 - Fantomas FBC 0:2

30e minuut.
Chocano probeert naar een medespeler te passen. Solís verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar rent richting de bal. Alcázar geeft een lange en hoge pass. Montenegro kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bernales probeert naar een medespeler te passen. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela schiet op doel. Porras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Solís rent richting de bal. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Porras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VENENO FC 21 - Fantomas FBC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VENENO FC 21 78%, Fantomas FBC 22%.
VENENO FC 21 - Fantomas FBC 0:3

48e minuut.
Bresani kopt de bal weg. Klungelig pakt Oré de bal. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bernales speelt de bal door. Valenzuela is nu in balbezit. Acasiete is nu in balbezit. Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Porras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Porras met een harde bal richting middenveld. Daar is Acasiete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acasiete geeft een hoge lob. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VENENO FC 21 - Fantomas FBC 0:4

61e minuut.
Bernales geeft de bal voor. Montesinos met een sublieme pass. Bresani rent richting de bal. Bresani geeft een lange en hoge pass. Valenzuela krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
VENENO FC 21 - Fantomas FBC 0:5

67e minuut.
Ferrero rent richting de bal. Ferrero passt de bal in één keer door. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Oré probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Porras bokst de bal weg.

72e minuut.
Acasiete geeft een lange en hoge pass. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Élő is nu in balbezit. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bresani geeft een hoge lob. Valenzuela kopt de bal weg. Daar is Bernales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VENENO FC 21 - Fantomas FBC 0:6

81e minuut.
Yahiaoui met een sublieme pass. Bresani geeft een lange en hoge pass. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Alcázar met een snelle inworp. Élő rent richting de bal. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar geeft een lange en hoge pass. Montenegro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
VENENO FC 21 - Fantomas FBC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VENENO FC 21 82%, Fantomas FBC 18%.
VENENO FC 21 - Fantomas FBC 0:7