Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lugo CIENCIANO FC
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Andrade onderschept slim de pass. Andrade geeft de bal voor. Quispe onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de la Torre neemt de hoekschop. Bello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lugo - CIENCIANO FC 0:1

15e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Echegaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños is nu in balbezit. Bolaños haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Humala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andaluz komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Bello probeert naar een medespeler te passen. Salcedo kopt de bal weg. Andrade rent richting de bal. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lugo 57%, CIENCIANO FC 43%.
FC Lugo - CIENCIANO FC 0:1

75e minuut.
Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel. Andaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaluz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lugo - CIENCIANO FC 0:2

76e minuut.
Kobayashi komt het veld opgelopen. Biachi komt het veld opgelopen. Quispe komt het veld opgelopen. Revilla komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Clavijo passt de bal met de wreef. Salcedo rent richting de bal. Met opzet legt Biachi zijn tegenspeler op de grond. Biachi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lugo 41%, CIENCIANO FC 59%.
FC Lugo - CIENCIANO FC 0:2