Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ElCabeza FC Black Vikings
433 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ferrari is nu in balbezit. Ferrari geeft de bal voor. Klungelig pakt Bolívar de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Olazabal onderschept slim de pass. Olazabal met een sublieme pass. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zúńiga de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Almenara onderschept slim de pass. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa geeft een lange en hoge pass. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ElCabeza FC - Black Vikings 1:0

30e minuut.
Almenara geeft een hoge lob. Inworp. Cassaretto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ferrari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElCabeza FC 46%, Black Vikings 54%.
ElCabeza FC - Black Vikings 1:0

57e minuut.
Bolívar is nu in balbezit. Almenara rent richting de bal. Bolívar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bolívar krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Abusada rent richting de bal. Abusada geeft de bal voor. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar speelt de bal door. Ferrari is nu in balbezit. Ferrari draait met de bal, schiet en ... Almenara probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Almenara trapt de bal weg. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso passt de bal in één keer door. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ElCabeza FC - Black Vikings 2:0

76e minuut.
Valdivieso onderschept slim de pass. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Barrionuevo met een sublieme pass. Daar is Ferrari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abusada rent richting de bal. Costa onderschept slim de pass. Costa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ferrari is nu in balbezit. Ferrari passt de bal met de wreef. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElCabeza FC 30%, Black Vikings 70%.
ElCabeza FC - Black Vikings 2:0