Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tristes Cementeros Progreso B4
Normal Tactiek 424
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
16 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Acevedo passt de bal met de wreef. Cépeda is nu in balbezit. Cépeda geeft een hoge lob. Villarreal rent richting de bal. Villarreal schiet op doel. Carreño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Olivera probeert de bal met de borst te controleren. Carlín verovert de bal door een tackle van achteren. Carlín probeert naar een medespeler te passen. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Herrera passt de bal met de wreef. La Rosa is nu in balbezit. Villarreal probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Na een snelle pass probeert La Rosa de bal onder controle te krijgen. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal haalt uit met een fantastische trap. Daar is Viza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifaz is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Sueiro is nu in balbezit. Bonifaz onderschept slim de pass. Herrera rent richting de bal. Bonifaz onderschept slim de pass. Bonifaz schiet op doel. Carreño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viza heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel. Carreño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Barbadillo is nu in balbezit. Di Laura onderschept slim de pass. Di Laura passt de bal zonder na te denken. Villarreal rent richting de bal. Villarreal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Barco rent richting de bal. Barco met een sublieme pass. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo schiet op doel. Vidaurre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zubiate verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera is nu in balbezit. Zubiate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zubiate krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Melgar speelt de bal door. Barco rent richting de bal. Barco passt de bal met de wreef. Acevedo rent richting de bal. Acevedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
de los Ríos geeft een hoge lob. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz passt de bal met de wreef. Villarreal kan de bal niet met de borst controleren. Villarreal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Taramona is nu in balbezit. La Rosa onderschept slim de pass. Barco probeert naar een medespeler te passen. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristes Cementeros - Progreso B4 1:0

37e minuut.
Cépeda geeft een hoge lob. Carlín kopt de bal weg. Klungelig pakt Adrianzén de bal. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Vidaurre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
La Rosa is nu in balbezit. La Rosa passt de bal in één keer door. Olivera met een sublieme pass. Acevedo rent richting de bal. Acevedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tristes Cementeros 55%, Progreso B4 45%.
Tristes Cementeros - Progreso B4 1:0

52e minuut.
Taramona is nu in balbezit. Taramona probeert naar een medespeler te passen. Villarreal is nu in balbezit. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Barco rent richting de bal. Barco passt de bal in één keer door. Acevedo rent richting de bal. Acevedo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Adrianzén de bal onder controle te krijgen. Vidaurre bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Barbadillo geeft een lange en hoge pass. Carlín rent richting de bal. Carlín probeert naar een medespeler te passen. Acevedo rent richting de bal. Acevedo schiet op doel. Vidaurre bokst de bal weg. Acevedo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristes Cementeros - Progreso B4 2:0

68e minuut.
Villarreal rent richting de bal. Bonifaz rent richting de bal. Klungelig pakt Villarreal de bal. Villarreal haalt uit met een fantastische trap. Carreño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristes Cementeros - Progreso B4 2:1

71e minuut.
Viza rent richting de bal. Viza geeft een lange en hoge pass. Barco speelt de bal door. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. Melgar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adrianzén de bal. Barco rent richting de bal. Barco schiet op doel. Paal!

87e minuut.
La Rosa is nu in balbezit. La Rosa passt de bal in één keer door. Adrianzén rent richting de bal. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristes Cementeros - Progreso B4 3:1

89e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taramona rent richting de bal. Acevedo onderschept slim de pass. Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristes Cementeros - Progreso B4 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tristes Cementeros 55%, Progreso B4 45%.
Tristes Cementeros - Progreso B4 4:1