Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter de Villa Los Sayayines 2024
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


23e minuut.
Na een snelle pass probeert Buenaventura de bal onder controle te krijgen. Porras rent richting de bal. Porras passt de bal zonder na te denken. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Pérez geeft de bal voor. Rubio is nu in balbezit. Acuña onderschept slim de pass. Acuña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Echenique kopt de bal weg. Porras probeert naar een medespeler te passen. Meléndez is nu in balbezit. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena schiet op doel. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter de Villa 72%, Los Sayayines 2024 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter de Villa - Los Sayayines 2024 0:0

48e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pérez met een snelle inworp. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drago is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buenaventura met een snel genomen vrije trap. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Acuña rent richting de bal. Acuña draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Amprimo met een snelle inworp. Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura probeert naar een medespeler te passen. Acuña rent richting de bal. Acuña schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Soto met een snelle inworp. Pérez is nu in balbezit. Echenique begaat een overtreding. Echenique krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Macchiavello rent richting de bal. Acuña onderschept slim de pass. Rubio is nu in balbezit. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Amprimo met een snelle inworp. Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura passt de bal in één keer door. Acuña rent richting de bal. Acuña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras met een sublieme pass. Cornejo rent richting de bal. Cartagena verovert de bal door een tackle van achteren. Cartagena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter de Villa 43%, Los Sayayines 2024 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter de Villa - Los Sayayines 2024 0:0