Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Liga Cerro F.C Estrellas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Galdós is nu in balbezit. Gaviria onderschept slim de pass. Gaviria speelt de bal door. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor speelt de bal door. Daar is Leguía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturrizaga is nu in balbezit. Iturrizaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Liga Cerro 39%, F.C Estrellas 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Liga Cerro - F.C Estrellas 0:0

47e minuut.
Leguía passt de bal zonder na te denken. Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria passt de bal zonder na te denken. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi haalt uit met een fantastische trap. Masías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Abad geeft een lange en hoge pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Iturrizaga verovert de bal door een tackle van achteren. Iturrizaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Liga Cerro - F.C Estrellas 0:1

69e minuut.
Galdós zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garay rent richting de bal. Garay passt de bal zonder na te denken. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi haalt uit met een fantastische trap. Masías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Gaviria is nu in balbezit. Leguía geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abad de bal. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Valle passt de bal in één keer door. Inworp. Suárez met een snelle inworp. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Yaranga probeert wanhopig de bal te grijpen. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Liga Cerro 46%, F.C Estrellas 54%.
La Liga Cerro - F.C Estrellas 0:1