Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agradecidos Ratas Naveus
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 44.8
weak Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Herrera passt de bal in één keer door. Obretenov speelt de bal door. Ostoja met een sublieme pass. Patterson is nu in balbezit. Patterson haalt uit met een fantastische trap. Santa Cruz bokst de bal weg.

2e minuut.
Fernández kopt de bal weg. Letailleur controleert de bal met de borst. Bellido onderschept slim de pass. Bellido schiet op doel. Zúñiga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agradecidos Ratas - Naveus 1:0

5e minuut.
Obretenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obretenov passt de bal met de wreef. Patterson rent richting de bal. Patterson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Agradecidos Ratas - Naveus 1:1

6e minuut.
Herrera passt de bal met de wreef. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabra maakt een afschuwelijke overtreding. Fabra krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Obretenov met een sublieme pass. Boterberg is nu in balbezit. Boterberg met een sublieme pass. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Herrera rent richting de bal. Ostoja onderschept slim de pass. Ostoja passt de bal met de wreef. Patterson rent richting de bal. Patterson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ostoja passt de bal in één keer door. Obretenov rent richting de bal. Obretenov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Patterson de bal. Patterson haalt uit met een fantastische trap. Santa Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ostoja met een sublieme pass. Daar is Fabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Patterson de bal. Patterson draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ostoja kopt de bal weg. Boterberg rent richting de bal. Boterberg probeert naar een medespeler te passen. Patterson rent richting de bal. Patterson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agradecidos Ratas - Naveus 1:2

21e minuut.
Ostoja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Antonie komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Antonie verovert de bal door een tackle van achteren. Antonie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Boterberg de bal. Boterberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Santa Cruz trapt de bal weg van het doel. Letailleur kopt de bal weg. Daar is Nuńez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Boterberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Letailleur is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández. Fernández krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Obretenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obretenov speelt de bal door. Boterberg is nu in balbezit. Boterberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agradecidos Ratas - Naveus 1:3

41e minuut.
Fabra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patterson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nuńez de bal. Boterberg is nu in balbezit. Boterberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agradecidos Ratas - Naveus 1:4

43e minuut.
Boterberg onderschept slim de pass. Boterberg passt de bal met de wreef. Obretenov heeft problemen om de bal te vangen. Obretenov geeft een lange en hoge pass. Patterson springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Patterson onderschept slim de pass. Patterson geeft een lange en hoge pass. Boterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Boterberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agradecidos Ratas 77%, Naveus 23%.
Agradecidos Ratas - Naveus 1:4

48e minuut.
Zwartkruis is nu in balbezit. Zwartkruis probeert naar een medespeler te passen. Boterberg is nu in balbezit. Boterberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agradecidos Ratas - Naveus 1:5

59e minuut.
Zwartkruis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bastardo komt het veld opgelopen. Santa Cruz met een harde bal richting middenveld. Quinteros is nu in balbezit. Boterberg verovert de bal door een tackle van achteren. Boterberg draait met de bal, schiet en ... Santa Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patterson is nu in balbezit. Patterson schiet op doel. Santa Cruz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agradecidos Ratas - Naveus 1:6

62e minuut.
Santa Cruz met een sublieme pass. Antonie kopt de bal weg. Borda controleert de bal met de borst. Patterson rent richting de bal. Patterson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Antonie probeert naar een medespeler te passen. Obretenov heeft problemen om de bal te vangen. Obretenov geeft de bal voor. Patterson rent richting de bal. Patterson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fabra is nu in balbezit. Fabra speelt de bal door. Boterberg heeft problemen om de bal te vangen. Boterberg draait met de bal, schiet en ... Borda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Agradecidos Ratas - Naveus 1:7

75e minuut.
Letailleur geeft de bal voor. Delgado kopt de bal weg. Klungelig pakt Boterberg de bal. Boterberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agradecidos Ratas - Naveus 1:8

77e minuut.
Obretenov speelt de bal door. Boterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuńez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boterberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boterberg neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Agradecidos Ratas - Naveus 1:9

78e minuut.
Patterson is nu in balbezit. Patterson passt de bal met de wreef. Boterberg rent richting de bal. Patterson is nu in balbezit. Patterson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agradecidos Ratas - Naveus 1:10

83e minuut.
Herrera met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pita met een snelle inworp. Antonie is nu in balbezit. Antonie geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santa Cruz probeert naar een medespeler te passen. Obretenov kopt de bal weg. Boterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Boterberg geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Santa Cruz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Patterson rent richting de bal. Patterson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agradecidos Ratas - Naveus 1:11

87e minuut.
Letailleur rent richting de bal. Letailleur passt de bal met de wreef. Fabra probeert naar een medespeler te passen. Patterson rent richting de bal. Patterson geeft een hoge lob. Santa Cruz bokst de bal weg.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Santa Cruz trapt de bal weg van het doel. Fernández kopt de bal weg. Boterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Boterberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agradecidos Ratas 77%, Naveus 23%.
Agradecidos Ratas - Naveus 1:11