Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite FC Club Deportivo BUP
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima is nu in balbezit. Lima geeft de bal voor. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tuesta haalt uit met een fantastische trap. Zavala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela haalt uit met een fantastische trap. Valdizán probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

22e minuut.
Muńoz onderschept slim de pass. Muńoz passt de bal met de wreef. Cornejo is nu in balbezit. Varela onderschept slim de pass. Varela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Franco is nu in balbezit. Tuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Tuesta schiet op doel. Valdizán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite FC - Club Deportivo BUP 1:0

33e minuut.
Carreño is nu in balbezit. Carreño speelt de bal door. Tuesta is nu in balbezit. Tuesta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Franco de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Valdizán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela onderschept slim de pass. Varela passt de bal met de wreef. Beteta rent richting de bal. Beteta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite FC 48%, Club Deportivo BUP 52%.
Elite FC - Club Deportivo BUP 1:0

51e minuut.
Tuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Tuesta passt de bal zonder na te denken. Varela rent richting de bal. Varela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Lima onderschept slim de pass. Lima geeft de bal voor. Beteta rent richting de bal. Beteta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fuentes de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Carreño met een sublieme pass. Abad rent richting de bal. Abad probeert naar een medespeler te passen. Duarte rent richting de bal. Duarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. del Solar is nu in balbezit. Beteta verovert de bal door een tackle van achteren. Beteta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elite FC - Club Deportivo BUP 1:1

63e minuut.
Klungelig pakt Guevara de bal. Guevara geeft de bal voor. Wong probeert de bal aan de voet te houden. Beteta is nu in balbezit. Beteta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Fuentes met een harde bal richting middenveld. Varela kopt de bal weg. Tuesta rent richting de bal. Tuesta draait met de bal, schiet en ... Valdizán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Beteta rent richting de bal. Guevara rent richting de bal. Beteta rent richting de bal. Beteta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite FC 63%, Club Deportivo BUP 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elite FC - Club Deportivo BUP 1:1