Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angels Of Destruction Agradecidos Ratas
424 Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 23
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Durán met een sublieme pass. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Quinteros kopt de bal weg. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido draait met de bal, schiet en ... Solís werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angels Of Destruction - Agradecidos Ratas 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Concha de bal. Quinteros rent richting de bal. Quinteros probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bellido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Solís trapt de bal weg van het doel. Herrera met een sublieme pass. Campolo rent richting de bal. Bellido onderschept slim de pass. Bellido haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Andaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaluz passt de bal in één keer door. Bellido heeft problemen om de bal te vangen. Bellido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angels Of Destruction - Agradecidos Ratas 0:2

21e minuut.
Bellido probeert naar een medespeler te passen. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad maakt een afschuwelijke overtreding. Abad is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Nuńez verovert de bal door een tackle van achteren. Nuńez met een sublieme pass. Viza probeert naar een medespeler te passen. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal raakt de paal. Andaluz probeert de bal aan de voet te houden. Cabrejos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andaluz. Cabrejos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cabrejos kan niet meer verder spelen. Arriaga komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Delgado speelt de bal door. Viza is nu in balbezit. Viza met een sublieme pass. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angels Of Destruction 63%, Agradecidos Ratas 37%.
Angels Of Destruction - Agradecidos Ratas 0:2

48e minuut.
Herrera rent richting de bal. Calle verovert de bal door een tackle van achteren. Calle geeft een hoge lob. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Angels Of Destruction - Agradecidos Ratas 1:2

59e minuut.
Mazzini geeft de bal voor. Herrera kopt de bal weg. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido verovert de bal door een tackle van achteren. Bellido probeert naar een medespeler te passen. Vasallo rent richting de bal. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vasallo is nu in balbezit. Vasallo passt de bal in één keer door. Bellido is nu in balbezit. Bellido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angels Of Destruction - Agradecidos Ratas 1:3

85e minuut.
Durán is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Viza neemt de hoekschop. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angels Of Destruction - Agradecidos Ratas 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angels Of Destruction 60%, Agradecidos Ratas 40%.
Angels Of Destruction - Agradecidos Ratas 1:4