Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pacosh fc Inter Gusanos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Kobayashi verovert de bal door een tackle van achteren. Kobayashi geeft de bal voor. Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dávila met een sublieme pass. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Orlandini de bal onder controle te krijgen. Barreto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pacosh fc - Inter Gusanos 1:0

19e minuut.
Dávila onderschept slim de pass. Dávila passt de bal in één keer door. Moscoso rent richting de bal. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Kobayashi rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cruzado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moscoso de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
pacosh fc - Inter Gusanos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pacosh fc 45%, Inter Gusanos 55%.
pacosh fc - Inter Gusanos 2:0

58e minuut.
Balarezo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salaverry komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Alarco rent richting de bal. Alarco geeft een hoge lob. Mendoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dulanto passt de bal in één keer door. Cruzado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzado passt de bal met de wreef. Kobayashi is nu in balbezit. Kobayashi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulanto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arroyo. Arroyo krijgt een gele kaart. Dulanto raakt geblesseerd tijdens het duel. Dulanto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Kobayashi geeft een hoge lob. Montesinos kopt de bal weg. Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Salaverry met een sublieme pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar rent richting de bal. Dávila onderschept slim de pass. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pacosh fc 48%, Inter Gusanos 52%.
pacosh fc - Inter Gusanos 2:0