Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Ancash FC Invasión Galaxias
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.1
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Agüero geeft een hoge lob. Troncoso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palacios. Palacios krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Maestri geeft een hoge lob. Troncoso probeert de bal aan de voet te houden. Cachay is nu in balbezit. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez draait met de bal, schiet en ... Bernal bokst de bal weg.

44e minuut.
Palacios geeft een lange en hoge pass. Troncoso probeert de bal aan de voet te houden. Vera-Tudela is nu in balbezit. Barrueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrueto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Ancash FC 49%, Invasión Galaxias 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sport Ancash FC - Invasión Galaxias 0:0

60e minuut.
Vera-Tudela is nu in balbezit. Vivanco rent richting de bal. Vera-Tudela begaat een overtreding. Vera-Tudela krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Vivanco rent richting de bal. Vera-Tudela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vivanco raakt geblesseerd tijdens het duel. Vivanco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Cano de bal. Barrueto is nu in balbezit. Barrueto schiet op doel. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Troncoso speelt de bal door. Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal met de wreef. Grau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cipriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipriani geeft een lange en hoge pass. Daar is Aliaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervantes rent richting de bal. Cervantes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Ancash FC 54%, Invasión Galaxias 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sport Ancash FC - Invasión Galaxias 0:0