Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 01:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 6
  • Stadion: CD Rayos Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1921
CD Rayos Feos Bastardos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Hernández geeft de bal voor. Cervantes is nu in balbezit. Alarco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cervantes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yauri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Anchante met een sublieme pass. Rosell heeft problemen om de bal te vangen. Rosell probeert naar een medespeler te passen. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. de la Piedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Inworp. de la Riva Agüero met een snelle inworp. Klungelig pakt Anchante de bal. Aquino geeft een lange en hoge pass. Arteaga springt en kopt de bal. de la Piedra bokst de bal weg.

29e minuut.
Valdivia rent richting de bal. Gonzales verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzales met een sublieme pass. Arteaga rent richting de bal. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rosell speelt de bal door. Arteaga is nu in balbezit. Hernández speelt de bal door. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Rayos 55%, Feos Bastardos 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Rayos - Feos Bastardos 0:0

55e minuut.
Klungelig pakt de la Riva Agüero de bal. Olivera rent richting de bal. Olivera passt de bal in één keer door. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Cervantes is nu in balbezit. Cervantes met een sublieme pass. Valdivia is nu in balbezit. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rayos - Feos Bastardos 0:1

82e minuut.
Carranza rent richting de bal. Cervantes onderschept slim de pass. Cervantes met een sublieme pass. Olivera is nu in balbezit. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Rayos 64%, Feos Bastardos 36%.
CD Rayos - Feos Bastardos 0:1