Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortín Perros Inter Lima
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Mazzini passt de bal in één keer door. Inworp. Yauri met een snelle inworp. Peredo is nu in balbezit. Peredo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Huertas speelt de bal door. Ávalos is nu in balbezit. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortín Perros - Inter Lima 1:0

13e minuut.
Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Cabrejos heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Santa María werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortín Perros - Inter Lima 1:1

18e minuut.
Mazzini onderschept slim de pass. Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Cabrejos is nu in balbezit. Arteaga heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Santa María verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peredo neemt de hoekschop. Daar is Cabrejos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrejos haalt uit met een fantastische trap. Santa María bokst de bal weg.

24e minuut.
Gil met een sublieme pass. Rubio is nu in balbezit. Rubio geeft een hoge lob. Gil probeert naar een medespeler te passen. Bolaños geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Ávalos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo speelt de bal door. Cabrejos rent richting de bal. Cabrejos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Arriola kopt de bal weg. Cabrejos controleert de bal met de borst. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga schiet op doel. Santa María probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortín Perros - Inter Lima 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortín Perros 56%, Inter Lima 44%.
Fortín Perros - Inter Lima 1:2

50e minuut.
Arriola geeft de bal voor. Arteaga is nu in balbezit. Yauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga onderschept slim de pass. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Santa María probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortín Perros - Inter Lima 1:3

62e minuut.
Gil geeft een lange en hoge pass. Cabrejos heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga rent richting de bal. Arteaga schiet op doel. Santa María werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortín Perros - Inter Lima 1:4

63e minuut.
Ávalos speelt de bal door. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteaga is nu in balbezit. Cabrejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrejos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Baldessari heeft problemen om de bal te vangen. Baldessari passt de bal in één keer door. Bejarano speelt de bal door. Cabrejos heeft problemen om de bal te vangen. Cabrejos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortín Perros - Inter Lima 1:5

70e minuut.
Klungelig pakt Chang de bal. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo haalt uit met een fantastische trap. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Chang rent richting de bal. Cabrejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrejos speelt de bal door. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Santa María verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortín Perros - Inter Lima 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortín Perros 56%, Inter Lima 44%.
Fortín Perros - Inter Lima 1:6