Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duros Estímulos Eternos Soldados
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten average
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Calmet rent richting de bal. Chocano onderschept slim de pass. Chocano probeert naar een medespeler te passen. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gandolfo met een sublieme pass. Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros schiet op doel. Magallanes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duros Estímulos - Eternos Soldados 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duros Estímulos 54%, Eternos Soldados 46%.
Duros Estímulos - Eternos Soldados 1:0

47e minuut.
Cáceres rent richting de bal. Valenzuela is nu in balbezit. Cáceres begaat een overtreding. Cáceres krijgt een gele kaart.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salvador met de inworp. Cominges controleert de bal met de borst. Cominges haalt uit met een fantastische trap. Cáceres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duros Estímulos - Eternos Soldados 1:1

77e minuut.
Baylón is nu in balbezit. Baylón geeft een hoge lob. Mulanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duros Estímulos - Eternos Soldados 2:1

83e minuut.
Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres met een sublieme pass. Chávez is nu in balbezit. Chávez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duros Estímulos 55%, Eternos Soldados 45%.
Duros Estímulos - Eternos Soldados 2:1