Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vernie Tigers FC U.T. Gallos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Palacios rent richting de bal. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Santa Cruz is nu in balbezit. Vela rent richting de bal. Vela draait met de bal, schiet en ... Revilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernie Tigers FC - U.T. Gallos 1:0

7e minuut.
Vera-Tudela rent richting de bal. Adrianzén rent richting de bal. Vela rent richting de bal. Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Caballero geeft een hoge lob. Vela rent richting de bal. Valladares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valladares krijgt een gele kaart. Vela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palacios zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Vera-Tudela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernie Tigers FC - U.T. Gallos 2:0

18e minuut.
Vela probeert naar een medespeler te passen. Barandiarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz onderschept slim de pass. Santa Cruz haalt uit met een fantastische trap. Revilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernie Tigers FC - U.T. Gallos 3:0

27e minuut.
Parodi met een snelle inworp. Huamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Huamán speelt de bal door. Sueiro rent richting de bal. Sueiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Huamán kopt de bal weg. Daar is Neyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valladares speelt de bal door. Sueiro is nu in balbezit. Sueiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vera-Tudela rent richting de bal. Vela verovert de bal door een tackle van achteren. Vela speelt de bal door. Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vernie Tigers FC 47%, U.T. Gallos 53%.
Vernie Tigers FC - U.T. Gallos 3:0

52e minuut.
Sueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Sueiro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Almeida de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Almeida met een sublieme pass. Paredes is nu in balbezit. Kobayashi onderschept slim de pass. Valladares is nu in balbezit. Valladares draait met de bal, schiet en ... Caro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernie Tigers FC - U.T. Gallos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vernie Tigers FC 52%, U.T. Gallos 48%.
Vernie Tigers FC - U.T. Gallos 3:1