Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rápidos Águilas Sport Las webas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Inworp. Chávez met de inworp. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Calvo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo passt de bal in één keer door. Begazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Begazo draait met de bal, schiet en ... Araujo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Yamashiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dulanto de bal. Dulanto probeert naar een medespeler te passen. Begazo rent richting de bal. Begazo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Águilas - Sport Las webas 1:0

43e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Calvo geeft een hoge lob. Miyashiro is nu in balbezit. Miyashiro haalt uit met een fantastische trap. Serrano probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Yamashiro passt de bal in één keer door. Miyashiro rent richting de bal. Miyashiro speelt de bal door. Vidal is nu in balbezit. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Águilas 49%, Sport Las webas 51%.
Rápidos Águilas - Sport Las webas 1:0

71e minuut.
Santa María geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Dulanto passt de bal met de wreef. Begazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yamashiro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Águilas 53%, Sport Las webas 47%.
Rápidos Águilas - Sport Las webas 1:0