Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infames Cerdos Junior Toros
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Monge rent richting de bal. Echenique rent richting de bal. Echenique passt de bal in één keer door. Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez geeft een hoge lob. Daar is Santa Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santa Cruz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Landauro verovert de bal door een tackle van achteren. Landauro speelt de bal door. Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Monge heeft problemen om de bal te vangen. Echenique onderschept slim de pass. Echenique met een sublieme pass. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Monge geeft een lange en hoge pass. Silva kopt de bal weg. Osores rent richting de bal. Osores draait met de bal, schiet en ... Candela probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Cerdos 54%, Junior Toros 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infames Cerdos - Junior Toros 0:0

48e minuut.
de la Torre onderschept slim de pass. de la Torre passt de bal met de wreef. Almeida rent richting de bal. Osores onderschept slim de pass. Osores schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Osores kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Silva de bal onder controle te krijgen. Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo onderschept slim de pass. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Peredo heeft problemen om de bal te vangen. Osores is nu in balbezit. Osores passt de bal zonder na te denken. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. Altamirano bokst de bal weg.

68e minuut.
Echenique rent richting de bal. Osores is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Echenique. Osores is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monge zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Altamirano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Cerdos 53%, Junior Toros 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infames Cerdos - Junior Toros 0:0