Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duros Monstruos Feroces Gusanos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba passt de bal zonder na te denken. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duros Monstruos - Feroces Gusanos 0:1

29e minuut.
La Rosa geeft een lange en hoge pass. Lozano is nu in balbezit. Lozano geeft een lange en hoge pass. Alba is nu in balbezit. Alba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duros Monstruos 57%, Feroces Gusanos 43%.
Duros Monstruos - Feroces Gusanos 0:1

46e minuut.
Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Acasiete is nu in balbezit. Cortez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cortez krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Aguilar met een snelle inworp. Calmet is nu in balbezit. Calmet passt de bal zonder na te denken. Bracamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracamonte geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lozano met een snelle inworp. Drago is nu in balbezit. Drago passt de bal in één keer door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Aguilar kopt de bal weg. Alba met een sublieme pass. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez onderschept slim de pass. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez is nu in balbezit. Ferreira is nu in balbezit. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duros Monstruos - Feroces Gusanos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duros Monstruos 43%, Feroces Gusanos 57%.
Duros Monstruos - Feroces Gusanos 0:2