Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luchoxfc FC Randomsitos
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 24.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Contreras onderschept slim de pass. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Arresti is nu in balbezit. Arresti haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. La Rosa geeft de bal voor. Bernales is nu in balbezit. Bernales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luchoxfc 41%, FC Randomsitos 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Luchoxfc - FC Randomsitos 0:0

59e minuut.
Pérez onderschept slim de pass. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Contreras rent richting de bal. Contreras haalt uit met een fantastische trap. Arresti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pérez probeert naar een medespeler te passen. Cépeda is nu in balbezit. Escudero maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Escudero moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Escudero schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cépeda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cépeda kan niet meer verder spelen. de la Piedra komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Arnao kopt de bal weg. León rent richting de bal. Bernales onderschept slim de pass. Bernales draait met de bal, schiet en ... Aquino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Salcedo met een sublieme pass. Arnao is nu in balbezit. Revoredo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Revoredo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luchoxfc 69%, FC Randomsitos 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Luchoxfc - FC Randomsitos 0:0