Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ardientes Caballos U.T. Búfalos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbernat onderschept slim de pass. Malbernat passt de bal zonder na te denken. Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rodrigo verovert de bal door een tackle van achteren. Rodrigo passt de bal zonder na te denken. Alayza rent richting de bal. Malbernat onderschept slim de pass. Malbernat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Campos kopt de bal weg. Yamashiro probeert de bal aan de voet te houden. Alayza is nu in balbezit. Malbernat onderschept slim de pass. Malbernat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ugáz rent richting de bal. Humala verovert de bal door een tackle van achteren. Humala schiet op doel. Na een snelle pass probeert Talavera de bal onder controle te krijgen. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardientes Caballos - U.T. Búfalos 1:0

25e minuut.
Daar is Humala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caicedo krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cáceda rent richting de bal. Cáceda met een sublieme pass. Caicedo heeft problemen om de bal te vangen. Caicedo haalt uit met een fantastische trap. Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardientes Caballos - U.T. Búfalos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ardientes Caballos 49%, U.T. Búfalos 51%.
Ardientes Caballos - U.T. Búfalos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ardientes Caballos 52%, U.T. Búfalos 48%.
Ardientes Caballos - U.T. Búfalos 2:0