Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magníficos Mierdas Ardientes Caballos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.2
hopeloos Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Humala is nu in balbezit. Barrionuevo onderschept slim de pass. Barrionuevo speelt de bal door. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Gutiérrez passt de bal in één keer door. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor schiet op doel. Salvador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Monge maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magníficos Mierdas - Ardientes Caballos 0:1

16e minuut.
Correa passt de bal met de wreef. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi passt de bal in één keer door. Barrionuevo is nu in balbezit. Barrionuevo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa haalt uit met een fantastische trap. de la Riva Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Pastor probeert naar een medespeler te passen. Bartra bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala verovert de bal door een tackle van achteren. Monge rent richting de bal. Monge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez passt de bal in één keer door. Barrionuevo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrionuevo haalt uit met een fantastische trap. de la Riva Agüero probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Monge rent richting de bal. Calvo is nu in balbezit. Monge tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monge krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Cáceda rent richting de bal. Cáceda geeft de bal voor. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor onderschept slim de pass. Pastor geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Gutiérrez speelt de bal door. Barrionuevo bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa rent richting de bal. Correa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magníficos Mierdas 41%, Ardientes Caballos 59%.
Magníficos Mierdas - Ardientes Caballos 0:1

67e minuut.
Monge rent richting de bal. Bartra is nu in balbezit. Monge verovert de bal door een tackle van achteren. Monge schiet op doel. Salvador maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magníficos Mierdas - Ardientes Caballos 0:2

70e minuut.
Chávez rent richting de bal. Yamashiro is nu in balbezit. Yamashiro geeft de bal voor. Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez geeft de bal voor. Techera geeft de bal voor. Monge rent richting de bal. Monge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magníficos Mierdas - Ardientes Caballos 0:3

88e minuut.
Bolognesi speelt de bal door. Techera rent richting de bal. Carranza probeert naar een medespeler te passen. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magníficos Mierdas - Ardientes Caballos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magníficos Mierdas 47%, Ardientes Caballos 53%.
Magníficos Mierdas - Ardientes Caballos 1:3