Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AD Vaqueros Athletic Coronas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Tuesta met de inworp. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio passt de bal zonder na te denken. Bayly is nu in balbezit. Bayly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Arroyo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolívar geeft een lange en hoge pass. Bayly kopt de bal weg. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prado de bal. Bayly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cruzado trapt de bal weg. Quiroz kopt de bal weg. Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurlizza rent richting de bal. Ciurlizza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AD Vaqueros 65%, Athletic Coronas 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AD Vaqueros - Athletic Coronas 0:0

52e minuut.
Leguía passt de bal met de wreef. Ciurlizza rent richting de bal. Barrueto verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bolívar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Francia komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Baldessari de bal. Francia is nu in balbezit. Francia probeert naar een medespeler te passen. Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ortiz met een harde bal richting middenveld. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz speelt de bal door. Daar is Ciurlizza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurlizza schiet op doel. Agüero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Bayly is nu in balbezit. Bayly speelt de bal door. Padilla is nu in balbezit. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Vaqueros - Athletic Coronas 0:1

86e minuut.
Inworp. Baldessari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayly speelt de bal door. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AD Vaqueros 49%, Athletic Coronas 51%.
AD Vaqueros - Athletic Coronas 0:1