Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Cerdos FC Caudal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Salas is nu in balbezit. Alzamora rent richting de bal. Alzamora probeert naar een medespeler te passen. del Bosque rent richting de bal. del Bosque schiet op doel. Giraldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova rent richting de bal. Ortega begaat een overtreding. Córdova is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salas met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Portocarrero met een snelle inworp. Alzamora is nu in balbezit. Alzamora schiet op doel. Nicolini probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Cerdos - FC Caudal 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Cerdos 61%, FC Caudal 39%.
Atlético Cerdos - FC Caudal 0:1

56e minuut.
Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez geeft een hoge lob. Caicedo probeert de bal aan de voet te houden. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Moscoso verovert de bal door een tackle van achteren. Moscoso speelt de bal door. Daar is Vegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Córdova rent richting de bal. Córdova draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Vizcarra verovert de bal door een tackle van achteren. Moscoso rent richting de bal. Moscoso met een sublieme pass. Alzamora rent richting de bal. Alzamora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Navarro speelt de bal door. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alzamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora haalt uit met een fantastische trap. del Bosque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giraldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Cerdos 45%, FC Caudal 55%.
Atlético Cerdos - FC Caudal 0:1