Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cerdos FC Búfalos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Inworp. Arteaga met de inworp. Solís rent richting de bal. Solís speelt de bal door. Arteaga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Arteaga met een sublieme pass. Solano is nu in balbezit. Cortázar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cortázar krijgt een gele kaart. Solano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arteaga komt bij de bal en schiet. Huarcaya kopt de bal weg. Bellido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Benítez met de inworp. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz geeft een hoge lob. Guillén is nu in balbezit. Guillén schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cerdos 54%, FC Búfalos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Cerdos - FC Búfalos 0:0

51e minuut.
Bolívar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Muńoz met een snelle inworp. Anaya is nu in balbezit. Anaya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez passt de bal zonder na te denken. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Anaya rent richting de bal. Anaya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bueno geeft een hoge lob. Oré kan de bal niet met de borst controleren. Porras onderschept slim de pass. Porras met een sublieme pass. Olivos geeft de bal voor. Bellido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Huarcaya trapt de bal weg van het doel. Anaya heeft problemen om de bal te vangen. Bueno rent richting de bal. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Bellido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cerdos 36%, FC Búfalos 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Cerdos - FC Búfalos 0:0